DSC03336Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: dr. Tóth Anita egyéni ügyvéd vagyok. Jogi egyetemi tanulmányaimat 2003-ban kezdtem meg a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán, ahol 2008-ban kézhez vettem diplomámat. Az államvizsga letételét követően közel egy évig vállalati jogászként álltam alkalmazásban, mert fontosnak tartottam, hogy belülről is megismerjem egy cég működését. 2010-ben kezdtem meg ügyvédjelölti gyakorlati időm letöltését, mely időszak alatt több neves ügyvédi irodában szereztem meg a szakmámhoz szükséges jártasságot és alázatot. 2013. tavaszán sikeresen letettem a jogi szakvizsgát, majd önálló praxisba kezdtem.

Fő érdeklődési területeim közé a polgári jog, az ingatlanjog, a társasági jog, a gazdasági jog, valamint a munkajog tartoznak. Szívesen állok Megbízóim rendelkezésére mind peres, mind peren kívüli eljárásokban. Felsőfokú német, valamint alapfokú angol nyelvismerettel rendelkezem.

Személy szerint úgy gondolom, hogy az ügyvédi praxis nem csak és kizárólag üzlet, hanem számomra hivatás, amelyet jól példáz az is, hogy az ügyvédség maga önálló kultúrával és hivatásetikai elvekkel rendelkezik.

Véleményem szerint a hivatástudat kifejezésnek legjobb módja az önálló ügyvédi működési forma, hiszen ez esetben valósul meg a pálya legalapvetőbb sajátossága: a személyesség. Az ügyvédhez forduló Ügyfelek joggal várhatják el, hogy az ügyvéd személyesen járjon el ügyükben, mely egyrészt számukra megnyugtató, hiszen e tevékenység a bizalmon alapul, másrészt így alakítható ki az a visszatérő ügyfélkör, amelyre a praxis jövője alapozható.

Szeretettel várom régi és leendő Ügyfeleimet!

titkos_iras3

SZAKTERÜLET KAPCSOLAT